Samenwerkingsverband van twentse lokale omroepen


Slider

Laatste Updates

Sander Dekker opent Newsroom Enschede

Twitter

rmcnl
: RT : Lees ook eerdere interviews over journalistieke samenwerking in de regio http://t.co/KxRI9KEMIb en http://t.c…


rmc_twente
: RT : Lees ook eerdere interviews over journalistieke samenwerking in de regio http://t.co/KxRI9KEMIb en http://t.c…


rmc_twente
: Vanavond in heel #Twente op jouw lokale TV: 18u Nieuws + #Zomerse50 2014 met @jannesonline - elk uur herhaling #1TwenteWie zijn wij?

Je bent op de website van het Regionaal Media Centrum Twente, afgekort RMC Twente. Het RMC Twente is hét samenwerkingsverband van de Twentse Lokale Omroepen.

Het RMC Twente stelt zich ten doel een volwaardige invulling te geven aan de derde publieke omroeplaag. Onze missie: elke burger in Twente heeft recht op lokaal nieuws en informatie van een goede journalistieke kwaliteit, iedere dag, en via alle belangrijke platforms: radio, tv, internet, mobiele apps, etc etc. Deze ambitie kunnen we verwezenlijken als we er voor zorgen dat we samen een gezonde innovatieve omroepsector opbouwen.

Het RMC Twente realiseert deze missie door de Twentse lokale omroepen heel concreet te ondersteunen, en dat doen de lokale omroepen en hun medewerkers vooral ook zélf, door waar dat nodig en nuttig is op een slimme en innovatieve manier samen te werken.

Deze website is niet alleen bedoeld voor iedereen die werkzaam is bij de Twentse lokale omroepen, maar natuurlijk ook voor iedereen die belangstelling heeft voor de innovatieve ontwikkelingen binnen het Twentse samenwerkingsverband van lokale omroepen.

Wil je meer weten over het RMC Twente, ga dan naar ons contactformulier

Veel leesplezier!
Ton Goddijn
Bestuursvoorzitter RMC Twente.

Samenwerkingsverband van Twentse lokale omroepen